Giel Beelen vindt bekend zijn soms moeilijk

  • Geplaatst: Dinsdag 23 mei
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS Bekend zijn is niet altijd even leuk. Op Instagram laat Giel Beelen weten dat hij soms moeite heeft met zijn status als BN’er.  

‘‘Ik ben al een tijdje in de media game en dat zorgt ervoor dat het maar allemaal gewoon zou moeten zijn. Maar herkend worden en iedereen die natuurlijk een mening heeft is niet normaal’’, zegt de 3FM-dj.

Olifant

De kritiek die Giel soms krijgt, gaan hem niet in de koude kleren zitten: ‘‘En t zorgt er ook voor dat je schichtig als Bambi kan worden. […] Gelukkig ben ik geen olifant en raakt me nog heel veel van al die commentaren.’’

 

Maatje meer

Giel krijgt vaak kritiek op zijn ietwat controversiële uitlatingen. Zo kreeg de dj vorig jaar de dj veel negatieve reacties op zijn uitspraak over vrouwen met een maatje meer. In een interview met Vrouw, een bijlage van de Telegraaf, zei de dj dat ‘dikke vrouwen niet goed voor zichzelf zorgen en geen doorzettingsvermogen hebben’. Later bood hij zijn verontschuldigingen aan.

'Smakeloos' 

Een paar maanden later raakte Giel opnieuw in opspraak nadat hij Sylvana Simons belachelijk maakte in zijn ochtendshow op 3FM. Hij liet tijdens de uitzending meerdere keren apengeluiden horen en zei vervolgens 'rustig, Sylvana'. Ook in dit geval kreeg de dj spijt en zei zijn grap 'smakeloos' te vinden. Reageren op dit artikel