Gordon blundert tijdens Golden Globes

  • Geplaatst: Maandag 8 januari
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS Gordon heeft een blunder begaan. De entertainer was aanwezig bij het prestigieuze prijzenfestival The Golden Globes, maar was niet op de hoogte van de dresscode. “Ik schaamde me dood. Ik stond echt voor schut.”

Gordon was vanochtend te horen in Evers staat op, waar de entertainer niet al te nuchter aan de telefoon was met Edwin Evers. De flink aangeschoten entertainer vertelde over zijn avonturen bij de Golden Globes en biechtte op dat hij een rode smoking had aangedaan. En dat was niet zo’n goede keuze. Dit jaar kleedde vrijwel heel Hollywood zich in het zwart om te protesteren tegen seksueel misbruik. “Iedereen staat daar vol respect en ik was in het rood! Ik kan er nog steeds niet over uit”, buldert Gordon.

Erica Terpstra

Edwin Evers en zijn sidekicks lachten vrolijk mee. “Ik heb hier mijn tweede Erica Terpstra’tje, denk ik!", verwees Edwin naar zijn beroemde interview met een dronken Erica Terpstra in 2010.

Oprah Winfrey

Toch heeft Gordon het erg leuk gehad. “Ik heb vanochtend met Oprah Winfrey gesproken. Maar ik was zo overdonderd dat ik niet eens om een foto durfde te vragen. Waar ik het wel aan heb gevraagd is Chris Hemsworth, dat is mijn droomman. Het was geweldig!”Reageren op dit artikel