Gordon met de billen bloot bij Chantal

  • 11 november 2017, 21:31 - 22:29 uur
  • RTL 4
Kijk nu

AMUSEMENT Chantal Janzen ontvangt in de derde aflevering van haar personalityshow &Chantal onder anderen Gordon. De twee werkten al vaak samen en dat betekent altijd lachen, gieren, brullen. Het thema deze week: met de billen bloot.

"Wij zijn een gouden duo", gierde Gordon deze zomer bij een fotoshoot met Chantal Janzen. Zij was goud geschminkt en hij droeg gouden kleding, vandaar de lachstuip. Maar zonder gekheid: Gordon en Chantal zijn al een hele tijd een mooi tv-stel.

Gorden & Chantal

Jaren terug presenteerden de twee samen de talentenjacht Beat the best, waarna ze ook naast elkaar in de Holland's got talent-jury belandden. Toen de collega's in 2015 enorme lol maakten in Chantal blijft slapen, ging het kriebelen om nog meer samen te werken. Dat lukte in een volgende klus: It takes two. Nu mag het duo opnieuw lekker lachen, want Goor is te gast in de personalityshow van Chantal. Verder ontvangt zij RTL Boulevard-ster Miljuschka Witzenhausen en zangeres Maan. Het thema: met de billen bloot.

&Chantal

Chantal Janzen is van begin tot eind betrokken bij haar eigen personalityshow &Chantal. "Het is dus echt televisie maken. Ik vind dat je dat niet doet als je een programma alleen maar presenteert en dus niks zelf bedenkt. Ik zie het als een huis dat ik als casco koop. Ik moet nu zelf bepalen waar ik de muren en de keuken plaats. Als ik bij een format als Dance dance dance kom, hoef ik bij wijze van spreken alleen maar een ander kussentje op de bank te leggen.” Spannend vindt ze &Chantal wel. "Maar ik kijk er toch ook ontzettend naar uit. Ik vind het zelfs nog leuker dan ik van tevoren dacht."


  • Seizoen: 1

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag