Gordon over zijn trouwprogramma

  • Geplaatst: Donderdag 26 oktober
Kijk nu
Door: Televizier.nl

AMUSEMENT Gordon stapt op 22 november in het huwelijksbootje: de ceremonie en het feest zijn al gepland. Maar met wie is ook voor hem zelf nog de vraag. In zijn nieuwe RTL 4-show, die vanavond start, gaat hij op zoek naar de geschiktste man.

Hoe kom je via dit programma bij de ideale partner terecht?
“Iedereen die zich heeft aangemeld, moet eerst langs een jury: Gerard Joling en twee van mijn beste vrienden, Joyce en Danny. Zelf zit ik daar niet bij. Het is heftig om die selectie uit handen te geven, maar volgens mij wordt dat hele leuke tv. Met de mannen die de eerste ronde doorstaan, ga ik op date. Daarna reis ik met vier van hen naar Zuid-Afrika. We zitten daar met z’n allen in een kasteel. En uiteindelijk trouw ik ook in Zuid-Afrika. Op landgoed Nooitgedacht – hoe ironisch is dat?”

Is het niet lastig dat je zoektocht naar de liefde nu een tv-format is?
“Nee, ik kijk er juist heel erg naar uit. Nu moest het er maar eens van komen. En natuurlijk, omdat iedereen zich kon inschrijven, zitten er ook hele gekke mannen tussen. Maar het grootste deel is onwijs serieus. Wat ik aandoenlijk vind, is dat die mensen echt hun hart op een schoteltje leggen voor mij. Ik zou dat zelf nooit zo snel durven voor de camera.”

Wat zoek jij in een man?
“Wat ik de afgelopen jaren heb geleerd, is dat ik van een mooi bord niet kan eten. Ik heb de knapste mannen van de wereld gehad, modellen, met sixpacks en al. Maar dat werkt voor mij niet meer. Ik wil gewoon een vent die oprecht is, lief en integer. Iemand die er voor me is. Ik hoop echt dat ik zo’n man vind met dit programma. Tot nu toe heb ik er een heel goed gevoel bij.”

Gordon gaat trouwen... Maar met wie?, donderdag, RTL 4 • 21.30 uurReageren op dit artikel