Meer films

Gratis film: American Virgin

(2010)

FILM Jenna Dewan Tatum speelt in American Virgin een maagd. Dat moet ook zo blijven, anders stopt haar studiebeurs. Het wordt lastig als ze een kamer moet delen met het wilde feestbeest Naz. Bekijk de film hierboven helemaal gratis!

De diepgelovige Priscilla White (Jenna Dewan Tatum) is ervan overtuigd dat seks pas hoort na het huwelijk. Ze heeft een studiebeurs gekregen van de groep Can't Hurry Love, een organisatie die wil dat iedereen maagd blijft tot het huwelijk en daar ook reclame voor maakt. Priscilla moet haar kamer delen met de zeer seksueel actieve Naz. Dat vindt ze vreselijk en ze is er nog meer van overtuigd dat ze maagd wil blijven voor haar grote dag. Totdat ze door een wilde nacht van gedachte verandert en haar universiteitscarrière daardoor in gevaar brengt.

Jenna Dewan Tatum

Jenna Dewan Tatum brak in 2006 door dankzij haar hoofdrol in Step Up. Tijdens de opnames van de dansfilm ontmoette Jenna ook haar huidige man: steracteur Channing Tatum. Samen zijn ze een van Hollywoods favoriete koppel en hebben ze samen een dochtertje Everly.

Gratis film

American Virgin is hierboven gratis te bekijken. Installeer je op de bank met een bak popcorn en verwacht veel droge humor. Geniet ervan!

Gratis film: American Virgin


Regisseur:

Clare Kilner

Acteur(s):

Jenna Dewan-Tatum, Bo Burnham, Brianne Davis, Rob Schneider, Elan Moss-Bachrach

Lengte:

88 minuten

Categorie:

Comedy

IMDB waardering:

4


Reageren op dit artikel