Meer films

Gratis film: Bluf

(2011)

FILM In Bluf geniet pr-ambtenaar Paolo (Patrick Stoof) rustig van het leven op kosten van de gemeente. Als hij plotseling wordt ontslagen denkt hij dat een pokertoernooi een einde kan maken aan die schulden. Benieuwd of zijn plan werkt? Bekijk de hele film hierboven gratis. Heel veel kijkplezier!

Paolo heeft het goed voor elkaar in Oirschot: een riant huis, mooie vrouwen. En dat allemaal op kosten van de gemeente. Een nieuwe burgemeester maakt een einde aan het makkelijke leven van Paolo. Hij wordt ontslagen en blijft zitten met een hoop schulden. Vriend Jimmy (Diede Zillinger Molenaar) heeft de oplossing. Hij stelt voor om een groot pokertoernooi te organiseren.

Hoofdprijs

De organisatie lijkt een succes. Jimmy krijgt het zelfs voor elkaar om de tv-rechten aan een Duitse zender te verkopen. Met de hulp van de Duitse tv kan er een hoge hoofdprijs gewonnen worden op het pokertoernooi. Gelukzoekers overspoelen Oirschot voor de hoofdprijs. Dan komt Jimmy erachter dat hij een fout heeft gemaakt met het tv-contract: er is helemaal geen geld.

Bluf

De pers suggereerde nadat Bluf was uitgebracht dat de film gebaseerd is op het succes van New Kids. De thematiek is ongeveer gelijk en beide films spelen zich af in een Brabants dorp. Regisseur Peter Vlemmix ontkent deze suggestie. Volgens hem was het script al in 2006 geschreven, een paar jaar voor New Kids uitkwam.

Gratis film

De film Bluf kijk je hierboven geheel gratis. Ben jij wel toe aan een beetje Brabantse humor? Druk dan als de sodemieter op play. Houdoe en bedankt!

Gratis film: Bluf


Regisseur:

Peter Vlemmix

Acteur(s):

Peter Vlemmix

Lengte:

70 minuten

Categorie:

Comedy


Reageren op dit artikel