Meer films

Gratis film: Bronson

(2009)

FILM Bronson is een biografische actiefilm over Engelands meest beruchte en gewelddadige crimineel: Michael Peterson. Peterson zat 34 jaar in de gevangenis, waarvan 28 jaar lang in isolatie. Tijdens die tijd ontstaat ook zijn alter ego: Charles Bronson. Bekijk deze film hierboven geheel gratis. Veel kijkplezier!

Michael Peterson had als kind de ambitie om simpelweg beroemd te worden. Helaas kreeg hij in zijn leven maar weinig kansen geboden, waardoor de onderwereld lonkte. Al jong belandde hij in het criminele circuit. Op een dag besloot Peterson om een postkantoor te beroven: een keuze die hem duur zou komen te staan.

Gevangenis

Hij kreeg voor de beroving zeven jaar gevangenisstraf opgelegd. De straf werd later verlengd waardoor Peterson in totaal 34 jaar vastzat, waarvan 28 jaar in eenzame opsluiting. Om de eenzame tijd door te komen creëerde hij Charles Bronson: zijn maniakale alter ego.

Tom Hardy

De rol van Charles Bronson wordt vertolkt door Tom Hardy, die alles op alles zette om hem zo goed mogelijk na te spelen. Ter voorbereiding op de rol heeft Hardy Bronson een paar keer bezocht in de gevangenis. De twee zouden zelfs goede vrienden zijn geworden. Daarnaast kwam Hardy twintig kilo aan om even gespierd te worden als de echte Bronson.

Gratis film

Bronson is één van de films die gratis te zien zijn op TVGids.nl. Pak dus wat te drinken en een lekkere bak popcorn. Met deze film ben je wel een avond, middag of ochtend zoet. Veel kijkplezier!
Gratis film: Bronson


Regisseur:

Nicolas Winding Refn

Acteur(s):

Tom Hardy, Kelly Adams, Luing Andrews

Lengte:

92 minuten

Categorie:

Actie


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag