Meer films

Gratis film: Brotherís Keeper

(2015)

FILM Wanneer Pete ten onrechte in de gevangenis terechtkomt, moet tweelingbroer Andy hem proberen weer vrij te krijgen om samen wraak te nemen. Zie het nu in de gratis film Brother’s Keepers hierboven!

De identieke tweelingbroers Andy en Pete Goodwynn zijn al vanaf hun geboorte bij elkaar, maar dat staat op het punt te veranderen. Het afstuderen nadert al en Pete wil graag met zijn geliefde Maggie trouwen en prediker worden. Andy heeft niets met God en heeft niet echt toekomstplannen. Pete komt ten onrechte in de gevangenis. Krijgt Andy hem uit de gevangenis en nemen ze wraak op de beschuldigers?

Michael Rooker

Een van de grote rollen in Brother’s Keeper is weggelegd aan Michael Rooker. Niet alleen was hij in de eerste seizoen van The Walking Dead een teamlid van de zombieoverleverssclub van Rick Grimes. Ook is hij in de Marvel-films de blauwe bandiet Yondu. In de Guardians of the Galaxy-films is dat het vaderfiguur van Starkiller (Chris Pratt).

Gratis film

Nog het allermooist is dat je Brother’s Keeper helemaal gratis op TVGids.nl kan bekijken. Het enige wat je moet doen? Naar boven scrollen, op ‘afspelen’ klikken en jezelf helemaal verliezen. Dat klinkt een stuk makkelijker dan iemand uit de gevangenis helpen, toch?
Gratis film: Brotherís Keeper


Regisseur:

T.J. Amato, Josh Mills (co-director)

Acteur(s):

Michael Rooker, Ray Wise, Travis Tritt

Lengte:

118 minuten

Categorie:

Drama


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag