Meer films

Gratis film: Butterfly Effect: The Revelations

(2009)

FILM In The Butterfly Effect: The Revelations reist privédetective Sam Reide af naar het verleden om een moordzaak op te lossen. Dit keer gaat zijn missie helemaal mis: in plaats van de moordzaak op te lossen creëert hij een seriemoordenaar. Benieuwd naar het verhaal? Bekijk de hele film hierboven gratis.

De sci-fi-thriller The Butterfly Effect: The Revelations vertelt het verhaal van Sam Reide (Chris Carmack). Sam bezit de gave dat hij kan tijdreizen. Om dit voor elkaar te krijgen hoeft hij zich alleen maar te concentreren op de datum en de bestemming. Op een avond komt Elizabeth (Sarah Habel), de zus van Sams vermoorde vriendin, op bezoek. Zij denkt dat de veroordeelde dader onschuldig is en vraagt Sam om naar het verleden te gaan om een oplossing te zoeken. Eenmaal in het verleden gaat het helemaal mis.

The Butterfly Effect

The Butterfly Effect is een driedelige filmreeks waarin het hoofdpersonage door de tijd kan reizen. In iedere film staan andere personages centraal. Ook heeft ieder deel een losstaand verhaal. Hoewel alle hoofdpersonages het goed bedoelen, veroorzaken hun kleine wijzigingen in het verleden altijd onvoorziene bijeffecten.

Gratis film

The Butterfly Effect: The Revelations is het derde en laatste deel van de reeks. Ook deze film zie je geheel gratis op TVGids.nl. Dus pak een lekker drankje en geniet van deze film.

Gratis film: Butterfly Effect: The Revelations


Regisseur:

Seth Grossman

Acteur(s):

Chris Carmack, Rachel Miner, Kevin Yon

Lengte:

90 minuten

Categorie:

Thriller


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag