Meer films

Gratis film: Earth's final hours

(2012)

FILM In Earth’s final hours gaat de aarde steeds langzamer draaien. Wat is hieraan voorafgegaan? Dat zie je hierboven. De film kijk je namelijk helemaal gratis op TVGids.nl.

Na een explosie in het heelal slingeren zware brokstukken richting de aarde. John Streich is toevallig vlakbij de plek waar de stukken neerstorten. Op dat moment is hij bezig met een onderzoek naar verdachte schotelontvangers. De excentrieke Dr. Gutierrez plaatste deze ontvangers, maar is door explosie om het leven gekomen.

Schokkende ontdekking

Daarnaast is er een enorm gapend gat in de grond ontstaan door de brokstukken. Wetenschapper Chloe Edwards stelt vast dat het gat bodemloos is. Als ze toegang wil krijgen tot Gutierrez’ computer, is dat niet mogelijk. John en Chloe gaan op zoek naar de waarheid en merken al snel dat een hoge militair er alles aan doet om ze tegen te werken. De twee doen een schokkende ontdekking: de aarde begint steeds langzamer te draaien.

Gratis film

Lukt het John en Chloe om de aarde te redden? Kijk Earths final hours geheel gratis hierboven en krijg aan antwoord op deze vraag.
Gratis film: Earth's final hours


Regisseur:

David Hogan

Acteur(s):

Hamza Adam, Julia Benson, Cameron Bright

Lengte:

90 minuten

Categorie:

Actie


Reageren op dit artikel