Meer films

Gratis film: Edison

(2006)

FILM

Een jonge journalist komt er in Edison achter dat een speciale politie-eenheid niet helemaal volgens het boekje handelt. Een spannende jacht is het gevolg. Benieuwd naar de afloop? Bekijk de film hierboven helemaal gratis.

De groeiende stad Edison biedt kansen voor iedereen, maar zelfs de ambitieuze jonge journalist Josh Pollack moet onderaan beginnen. Hij wil eigenlijk onderzoeksjournalist bij The Times zijn, maar hij vult zijn dagen nog met het schrijven van politieberichtjes voor een plaatselijk krantje dat vooral gelezen wordt voor advertenties met voordeelbonnen.

Drugsgeld en coke

Als snel wordt Josh’ baan een stuk minder saai. Hij komt namelijk fraude bij de politie op het spoor. Zijn baas (Morgan Freeman) wil het verhaal niet publiceren. Toch gaat Josh door met zijn verhaal en hij ontdekt dat de elite politie-eenheid van Edison er een eigen agenda op nahoudt. Zo doet de politie regelmatig invallen bij drugsdealers om zelf het drugsgeld en de coke te innen.

Gratis film

Met Edison had Justin Timberlake zijn eerste hoofdrol te pakken. Benieuwd of het hem lukt om de politie-eenheid aan te pakken? Actiefilm Edison zie je hierboven helemaal gratis.
Gratis film: Edison


Regisseur:

David J. Burke

Acteur(s):

Justin Timberlake, Morgan Freeman, Kevin Spacey

Lengte:

99 minuten

Categorie:

Actie


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag