Meer films

Gratis film: Extract

(2009)

FILM Extract is een film met acteur Jason Bateman in de hoofdrol. Hij speelt Joel, een man die een zwaar leven leidt: zijn bedrijf kent vele problemen, zijn huwelijk is niet meer wat het geweest is en Joel wordt ook nog verliefd op een werkneemster. De
komedie bekijk je hierboven geheel gratis!

In Extract kijken we mee met Joel. Hij heeft een eigen bedrijf, een lang huwelijk én is gezond. Een prima leven zou je denken, maar schijn bedriegt. Zijn bedrijf kent vele problemen, zijn huwelijk stelt niks meer voor en valt al helemaal niet meer te redden als Joel ontdekt dat zijn vrouw Suzie een affaire heeft met een gigolo.

Nieuwe werkneemster

Joel krijgt voor al zijn problemen hulp van beste vriend Dean (een rol van Ben Affleck). Al die tegenslagen verdwijnen echter als sneeuw voor de zon als Joel als een blok valt voor Cindy (gespeeld door de knappe Mila Kunis), een nieuwe werkneemster. Wat hij echter niet weet is dat zij slechts uit is op een schadevergoeding na een ongeval op het terrein van Joels bedrijf. 

Gratis kijken

De film is een komedie, er valt dus genoeg te lachen! Pak een zak borrelnootjes, want Extract is gratis te zien op TVGids.nl.
Gratis film: Extract


Regisseur:

Mike Judge

Acteur(s):

Jason Bateman, Kristen Wiig, Ben Affleck, Mila Kunis

Lengte:

92 minuten

Categorie:

Comedy

IMDB waardering:

6


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag