Gratis film: Fifty Dead Men Walking

FILM In Fifty Dead Men Walking wordt de jonge Martin door de politie gerekruteerd om de terroristische organisatie IRA te bespioneren. De IRA komt erachter dat Martin een spion is en neemt hem gevangen. Hij weet te ontsnappen, maar hoe lang lukt het hem om uit de handen van de IRA te blijven? Hierboven krijg je antwoord op deze vraag. De film zie je namelijk geheel gratis te zien op TVGids.nl!

De misdaadthriller Fifty Dead Men Walking vertelt het waargebeurde verhaal van Martin McGartland. Martin (Jim Sturgess) was in de jaren ’80 een straatheler in Noord-Ierland. Als hij op een dag opgepakt wordt door de politie voor zijn helingspraktijken staat zijn leven op zijn kop. De politie rekruteert hem als spion en wil dat Martin in de Ierse terroristische organisatie IRA infiltreert. Wat hij niet weet is dat hij alleen maar als lokaas dient.

Fifty Dead Men Walking

Martin wordt al snel door de IRA ontmaskerd, opgepakt en gemarteld. Het lukt hem om te ontsnappen. Hij duikt onder bij een contactpersoon van de Britse politie en krijgt een nieuwe identiteit. Zijn dit genoeg maatregelen om de IRA te misleiden?

Waargebeurd verhaal?

Fifty Dead Men Walking is gebaseerd op het boek over het leven van Martin McGartland. McGartland zelf staat echter niet achter de claim van de makers dat het gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Volgens hem is de film een leugen en is zijn carrière en motivatie verkeerd geïnterpreteerd. Hij vindt dat regisseur Kari Skogland dichter bij zijn boek had moeten blijven.

Gratis film

TVGids.nl biedt allerlei film geheel gratis aan, waaronder Fifty Dead Men Walking. Klik daarom hierboven op play en geniet!Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag