Gratis film: Five Fingers

FILM De Nederlandse Touriya Haoud staat tegenover Laurence Fishburne in Five Fingers. De zorgen van haar personage nemen toe als haar vriend Martijn door terrorist Ahmat (gespeeld door Fishburne) wordt ontvoerd. Benieuwd naar de afloop? Bekijk de hele film hierboven geheel gratis.

De Nederlander Martijn (Ryan Phillippe) gaat naar Marokko om te helpen bij een voedselprogramma. Daar wordt hij ontvoerd door terrorist Ahmat (Laurence Fishburne). Het blijkt dat Martijn met een heel andere reden naar Marokko is gehaald.

Bekende gezichten

Kijkers van Five Fingers zullen naast de twee hoofdrolspelers een aantal bekende Nederlandse gezichten herkennen. Mimi Ferrer, ooit te zien in de soap Onderweg naar morgen, heeft een rol in de film, evenals het Nederlandse model en actrice Touriya Haoud. Isa Hoes heeft ook een rolletje.

Amerikaans acteerdebuut

De Nederlandse actrice Touriya Haoud beleefde met Five Fingers haar Amerikaanse acteerdebuut. De film verscheen hier echter niet in de bioscoop, terwijl de film wel deels in Nederland werd opgenomen. Met Laurence Fishburne had ze echter wel een tegenspeler van naam. Hij schreef immers grote producties als The Matrix en de successerie CSI op zijn naam. In Five Fingers kruipt hij in de huid van terrorist Ahmat.

Gratis film

Five Fingers bekijk je hierboven geheel gratis. Dus zet je geluid lekker hard, doe de voetjes omhoog en geniet van deze film. Veel kijkplezier!Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag