Meer films

Gratis film: Gigantic

(2009)

FILM Brian Weathersby heeft een baan als verkoper in een beddenwinkel. Zijn werk geeft hem geen voldoening. Zijn grootste droom wel: een Chinese baby adopteren. Gigantic kijk je gratis op TVGids.nl.

De 28-jarige Brian Weathersby is een nakomertje. Zijn twee oudere broers hebben een succesvolle carrière als zakenman en chirurg. Brian moet het doen met een baan als verkoper in een beddenspeciaalzaak. Brian moet zijn plek in de wereld nog vinden. Duidelijk is dat zijn werk niet zijn ding is.

Droom

Het liefst is Bryan bezig om zijn grootste droom na te jagen. Hij zou graag een Chinese baby willen adopteren. Dan komt op een dag de aantrekkelijke Happy de winkel binnen en valt pardoes op een bed in slaap. Brian is op slag verliefd. Om haar te veroveren moet hij de strijd aangaan met haar vader, Al Lolly. Hij is een luidruchtige kunstverzamelaar met een slechte rug en veel geld.

Zooey Deschanel

Actrice Zooey Deschanel speelt de rol van Happy. Je zou haar wellicht kunnen kennen van haar hoofdrol in de serie New Girl, een Amerikaanse sitcom. Er zijn al zes seizoen van de serie gemaakt en het zevende seizoen is in de maak. Grappig weetje: de zus van Zooey is actrice Emily Deschanel, zij speelt weer de rol van forensisch antropoloog Temperance Brennan in de succesvolle misdaadserie Bones.

Gratis film

Gigantic is helemaal gratis te zien op TVGids.nl. Nestel je op de bank en kom te weten of Brian zijn droom kan waarmaken!

Gratis film: Gigantic


Regisseur:

Matt Aselton

Acteur(s):

Paul Dano, Zooey Deschanel, John Godman

Lengte:

99 minuten

Categorie:

Comedy, drama

IMDB waardering:

6


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag