Meer films

Gratis film: Godís Not Dead 2

(2016)

FILM In God’s Not Dead 2 krijgt een highschool-leraar een vraag over Jezus, die tot enorme gevolgen zal leiden. Dit drama kun je hierboven helemaal gratis bekijken!

Wanneer geschiedenislerares en vrome christen Grace Wesley na een vraag van een leerling haar geloof in de klas verkondigd, stuurt een leerling die het ermee oneens is snel een berichtje naar zijn ouders. Grace moet plots voor de schoolcommissie verschijnen, waar zij wordt herinnerd aan de scheiding tussen kerk en staat. Uiteindelijk halen ze zelfs een rechter erbij. Houdt Grace wel haar vrijheid om vrijuit te spreken?

God’s Not Dead

Dit vervolg op de oorspronkelijke God’s Not Dead uit 2014 was een succes. In de Amerikaanse bioscopen leverde de film 23 miljoen dollar op. De oorspronkelijke film deed het nog beter. Die leverde 60 miljoen dollar op met slechts een budget van 2 miljoen dollar. De makers van dat deel waren teruggekomen voor het vervolg, met een andere cast met onder anderen Melissa & Joey-actrice Melissa Joan Hart.

Gratis film

Nu kan ook jij God’s Not Dead 2 kijken en wel helemaal gratis! Het enige wat je hoeft te doen is de video hierboven starten en lekker genieten. Ideaal, toch?!
Gratis film: Godís Not Dead 2


Regisseur:

Harold Cronk

Acteur(s):

Melissa Joan Hart, Jesse Metcalfe, David A.R. White

Lengte:

120 minuten

Categorie:

Drama


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag