Meer films

Gratis film: Hunt to Kill

(2010)

FILM In Hunt to Kill wordt politieagent Jim Rhodes samen met zijn dochter ontvoerd door meedogenloze criminelen. Hij zet alles op alles om zichzelf en zijn dochter te redden. Of dit lukt? Je ziet het hierboven geheel gratis.

In Hunt to kill staat de ruige politieagent Jim Rhodes centraal. Een makkelijk leven heeft deze grenspolitieagent niet. Hij is gescheiden van zijn vrouw, zijn vaste collega is vermoord en hij heeft de grootste moeite met het opvoeden van zijn puberende dochter. Alles wordt nog erger als Jim samen met zijn dochter wordt ontvoerd door een groep voorvluchtige moordenaars. Lukt het hem om deze criminelen uit te schakelen?

Acteurs

Steve Austin, Gary Daniels en Eric Roberts schitteren in Hunt to Kill. Het is niet de eerste keer dat de heren samen in een film te zien zijn. In 2010 stonden ze tussen acteurs als Sylvester Stallone, Jet Li en Jason Statham in The Expendables.

Gratis films

Hunt to Kill is één van de vele gratis film die te zien zijn op TVGids.nl. Ben jij wel toe aan een beetje actie? Pak een lekker drankje en geniet van Hunt to Kill.
Gratis film: Hunt to Kill


Regisseur:

Keoni Waxman

Acteur(s):

Eric Roberts, Steve Austin, Gary Daniels

Lengte:

98 minuten

Categorie:

Actie


Reageren op dit artikel