Meer films

Gratis film: Land of the Blind

(2007)

FILM In Land of the Blind kruipt Ralph Fiennes in de huid van een soldaat in een totalitair regime. Tegen alle regels in sluit hij een verboden vriendschap met een politieke gevangene. Bekijk de film hierboven geheel gratis.

Land of the Blind speelt zich af in een land dat onder leiding staat van dictator Maximilian. Iedereen die hem tegenspreekt pakt hij met harde hand aan. Zo ook Thorne (Donald Sutherland), die aanvoerder is van een guerrillabeweging. In de streng bewaakte gevangenis bouwt hij een vriendschap op met cipier Joe (Ralph Fiennes). Thorne praat op hem in om een revolutie te ontketenen.

Sterke cast

Land of the Blind ging in première tijdens het filmfestival in Rotterdam. Gezien de cast was dit een enorme opsteker voor de organisatie van het Nederlandse filmevent. Zo is Ralph Fiennes onder meer te zien als Voldemort in diverse Harry Potter-films en Donald Sutherland kruipt in The Hunger Games-trilogie in de huid van President Coriolanus Snow.

Gratis film

Kan jij niet wachten om deze film, inclusief topcast, te kijken? Dan hebben we goed nieuws voor je: Land of the Blind zie je hierboven geheel gratis op TVGids.nl.
Gratis film: Land of the Blind


Regisseur:

Robert Edwards

Acteur(s):

Ralph Fiennes, Donald Sutherland, Tom Hollander

Lengte:

110 minuten

Categorie:

Thriller


Reageren op dit artikel