Meer films

Gratis film: Lesbian Vampire Killers

(2009)

FILM Lesbian Vampire Killers is horror en comedy in één. Een van de hoofdrollen is voor niemand minder dan ‘Mr. Carpool Karaoke’ James Corden. De film zie je hierboven geheel gratis. Veel kijkplezier!

Lesbian Vampire Killers is een Britse horror-comedyfilm uit 2009. Kijkers worden meegevoerd naar het dorp Cragwich voor een nogal bizar verhaal. Lang geleden heeft vampierkoningin Carmilla daar een vloek uitgesproken, waardoor alle vrouwen op hun achttiende verjaardag veranderen in lesbische vampiers. En laat dat nu net de plek zijn waar de twee hoofdrolspelers uit de film, Fletch en Jimmy, op wandelvakantie gaan.

James Corden

Veel mensen kennen James Corden natuurlijk van zijn The Late Late Show, en de inmiddels onlosmakelijk met hem verbonden Carpool Karaoke. Regelmatig komen er nieuwe video’s waarin James met de grootste sterren zingend en dansend een autoritje maakt. Die video’s zijn goed voor tientallen miljoenen views op YouTube. Dat James ook regelmatig in films opduikt, weet misschien niet iedereen. Lesbian Vampire Killers is er daar een van. Corden speelt de rol van Fletch, Mathew Horne kruipt in de huid van Jimmy.

Gratis film

Lesbian Vampire Killers is een van de gratis films die je op TVGids.nl kunt bekijken. Ga er maar eens goed voor zitten en check de film hierboven helemaal gratis.

Gratis film: Lesbian Vampire Killers


Regisseur:

Phil Claydon

Acteur(s):

Silvia Colloca, James Corden, Mathew Horne

Lengte:

86 minuten

Categorie:

Comedy


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag