Meer films

Gratis film: Prince: Purple Reign

(2017)

FILM Zijn invloed is ongeëvenaard en zijn inspirerende muziek maakt hem onsterfelijk. In deze fascinerende documentaire bekijken we het leven van één van ’s werelds grootste artiesten: Prince. Bekijk de docu Prince: Purple Reign hierboven helemaal gratis.

In de afgelopen jaren hebben muziekliefhebbers het zwaar gehad, er zijn immers veel sterartiesten overleden. De wereld had weer een klap te verwerken toen het volgende tragische nieuws bekend werd. Prince stierf op 57-jarige leeftijd door een overdosis opioïden, een soort pijnstillers.

Prince

In de documentaire Prince: Purple Reign kijkt regisseur Billy Simpson naar hoe deze Amerikaanse popartiest heeft geleefd. Naast zanger, componist, gitarist, toetsenist en bassist was Prince ook danser, platenproducer, filmregisseur en acteur. Hij stond bekend als zeer productieve workaholic en een vernieuwer in de popmuziek. In zijn leven verkocht Prince meer dan 150 miljoen singles en albums! De documentaire neemt een duik in zijn leven.

Gratis film

En dit kun je helemaal gratis bekijken. Prince: Purple Reign is namelijk helemaal voor niets te bekijken op TVGids.nl. Hierboven kun je gelijk al beginnen met kijken. Waar wacht je nog op?
Gratis film: Prince: Purple Reign


Regisseur:

Billy Simpson

Acteur(s):

Prince

Lengte:

44 minuten

Categorie:

Documentary


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag