Meer films

Gratis film: Saint John of Las Vegas

(2009)

FILM In Saint John of Las Vegas speelt Steve Buscemi een gokverslaafde die Las Vegas ontvlucht om van zijn verslaving af te komen. Maar dan wordt hij door zijn baas op roadtrip gestuurd naar de stad vol verleidingen. Kan hij alle spanning aan? Het antwoord krijgt je in de film, die je hierboven geheel gratis kijkt.

In Saint John of Las Vegas besluit de gokverslaafde John (Steve Buscemi) zijn leven te beteren. In een ultieme poging nu écht af te kicken, verhuist hij van Las Vegas naar Albuquerque. Daar gaat hij aan de slag bij een autoverzekeringsbedrijf.

Terug naar Las Vegas

Als hij op een dag door zijn baas Mr. Townsend (Peter Dinklage) op pad wordt gestuurd om samen met fraude-expert Virgil (Romany Malco) een dubieus auto-ongeluk te onderzoeken in de buurt van Vegas, is hij dan ook terughoudend. Hij is net een romance begonnen met zijn excentrieke collega Jill (Sarah Silverman) en ziet het niet zitten om zijn oude verleidingen op te zoeken. Is hij sterk genoeg om ze dit keer wel te weerstaan?

Spike Lee

Saint John of Las Vegas was de eerste film die de onafhankelijke filmstudio IndieVest uitbracht. Voor de productie tekenden Steve Buscemi, Stanley Tucci en Spike Lee; niet de minsten. Ben jij benieuwd naar hun acteerprestaties? Pak een bak popcorn, gooi de voetjes in de lucht en geniet hierboven geheel gratis van de film Saint John of Las Vegas.

Gratis film: Saint John of Las Vegas


Regisseur:

Hue Rhodes

Acteur(s):

Steve Buscemi, Romany Malco, Sarah Silverman

Lengte:

85 minuten

Categorie:

Comedy


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag