Meer films

Gratis film: The Bouquet

(2013)

FILM Wanneer twee zussen terugkeren naar het bloemenbedrijf van hun ouders, ontdekken ze hoeveel ze elkaar nodig hebben om hun familie-erfgoed te behouden. The Bouquet zie je hierboven helemaal gratis. Veel kijkplezier!

Het leven gaat niet alleen maar over rozen. Dat merken de ambitieuze Terri en haar idealistische zus Mandy, die elkaar al lang niet meer hebben gesproken. Door hun verschillen zijn ze uit elkaar gegroeid. Een tragisch ongeval brengt het tweetal weer terug naar het huis van hun ouders. Het bloemenbedrijf van ze gaat niet zo goed. Om het erfgoed van de familie te redden, zullen de zussen toch hun onderlinge verschillen moeten overwinnen.

Danny Glover

In het familiedrama The Bouquet speelt ook een oude bekende. Het is acteur Danny Glover, bekend als Roger Murtaugh in de spectaculaire actiefilmreeks Lethal Weapon. Daar probeerde hij samen met Mel Gibson criminelen achter de tralies te krijgen. Murtaugh’s bekende quote is 'I’m too old for this shit'. Het vierde deel van de filmserie kwam uit 1998. Gelukkig kwam er in 2016 een tv-serie met dezelfde naam. De cast is wel volledig vernieuwd.

Gratis film

Wat nog het allermooiste is, is dat je The Bouquet hierboven helemaal gratis kunt bekijken. Haal de planten uit de kast en zet ze neer voor de ultieme sfeer.
Gratis film: The Bouquet


Regisseur:

Anne Wheeler

Acteur(s):

Kristy Swanson, Danny Glover, Alberta Mayne

Lengte:

99 minuten

Categorie:

Drama, Family


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag