Meer films

Gratis film: The Groomsmen

(2006)

FILM Paulie staat in The groomsmen op het punt om te gaan trouwen. Tijdens een weekend met zijn vrienden slaat plotseling de twijfel toe. Maakt hij wel de juiste keuze? De film is hierboven gratis te zien op TVGids.nl!

In The groomsmen gaat Paulie eindelijk trouwen met zijn grote liefde Sue. Als klap op de vuurpijl is het stel ook nog eens in verwachting van hun eerste kindje. Een spannende tijd, dus heeft hij zijn beste vrienden gevraagd om samen met hem een weekendje weg te gaan. Zo kan hij nog even lekker ontspannen, voordat zijn leven voor eeuwig op zijn kop staat. Paulie speelt met zijn vrienden een potje golf, geniet van liters drank en vertelt sterke verhalen over vroeger.

The groomsmen

Tijdens het tripje wordt Paulie ineens aan het denken gezet. Zijn getrouwde broer heeft het dagelijks aan de stok met zijn vrouw. Is dit het toekomstbeeld van de Paulie? Ineens komt de spanning weer terug. Maakt hij wel de juiste keuze? Ook de vrienden van Paulie hebben allemaal zo hun eigen problemen waar ze hem mee opzadelen en de hele situatie wordt één grote chaos.

Brittany Murphy

The groomsmen is een van de laatste films met Brittany Murphy. De actrice kwam in 2009 om het leven. De lijkschouwer verklaarde dat een longontsteking, ijzertekort, bloedarmoede en overmatig gebruik van legale geneesmiddelen ervoor hebben gezorgd dat ze niet langer in leven is.

Ben jij benieuwd naar de laatste film met Murphy? Pak de popcorn en zie The Groomsmen hierboven geheel gratis.

Gratis film: The Groomsmen


Regisseur:

Edward Bruns

Acteur(s):

Edward Bruns, Matthew Lillard, Brittany Murphy

Lengte:

99 minuten

Categorie:

Comedy, drama

IMDB waardering:

6


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag