Meer films

Gratis film: The Heavy

(2010)

FILM In The Heavy komen twee broers, de één een crimineel en de ander een succesvol politicus, lijnrecht tegenover elkaar te staan. Zal de wil om wraak overwinnen of toch broederschap? TVGids.nl biedt The Heavy hierboven geheel gratis aan. Veel kijkplezier!

In de thriller The Heavy wordt Boots (Gary Stretch) naar de gevangenis gestuurd door zijn broer Christian Mason (Adrian Paul). Na vrijlating is Boots gedreven op wraak, maar hij moet eerst zijn schuld bij criminele zakenman Anawalt aflossen (Stephen Rea). Ondertussen is broer Christian hard op weg om de nieuwe minister president te worden.

The Heavy

Boots werkt zijn lijst met taken voor de zakenman rustig af. Totdat hij zijn allerlaatste opdracht krijgt. De laatste is geen makkelijke: vermoord Christian Mason. Boots twijfelt of hij het wel kan, ondanks de slechte relatie met zijn broer. Dan komt Boots erachter dat er ook iemand is die het op hem gemunt heeft. Via interne bronnen heeft Christian gehoord dat iemand hem wil ombrengen. Hij geeft de opdracht om deze onbekende op te sporen en te vermoorden. Dat dit zijn eigen broer is had hij nooit kunnen raden.

Gratis

De kogels vliegen in het rond in deze thriller, en niemand is veilig. Lang bewaarde geheimen ontrafelen zich één voor één. Wie overleeft het en wie niet? Dat zie je hierboven. De film zie je geheel gratis op TVGids.nl. Dus pak een bak popcorn, slurp een lekker drankje naar binnen geniet van The Heavy.
Gratis film: The Heavy


Regisseur:

Marcus Warren

Acteur(s):

Gary Stretch, Vinnie Jones, Stephen Rea

Lengte:

102 minuten

Categorie:

Thriller


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag