Meer films

Gratis film: The ramen girl

(2009)

FILM Brittany Murphy reist in The ramen girl samen met haar vriend naar Tokio. Eenmaal daar dumpt hij haar en moet ze op zoek naar een nieuw doel in haar leven. Benieuwd naar de afloop? Bekijk de film hierboven geheel gratis.

The ramen girl vertelt het verhaal van Abby (Brittany Murphy). Met haar vriend vertrekt ze naar Tokio. Ze heeft zin om een nieuw avontuur met hem te beginnen, maar eenmaal in Japan wordt ze door hem gedumpt. Abby heeft geen enkel doel meer in haar leven, tot ze in aanraking komt met het typisch Japanse gerecht ramen.

The ramen girl

Abby besluit haar leven om te gooien en leert hoe ze het gerecht ramen moet klaarmaken. Dankzij haar toewijding en passie voor koken krijgt ze het niet alleen voor elkaar om het gerecht op fabuleuze wijze te presenteren, ze vindt langzaam ook de weg naar zichzelf én de liefde terug.

Brittany Murphy

The ramen girl verscheen in 2008 in de bioscoop. Het is dan ook een van de laatste films van Brittany Murphy. De actrice kwam in 2009 om het leven. De lijkschouwer verklaarde dat een longontsteking, ijzertekort, bloedarmoede en overmatig gebruik van legale geneesmiddelen haar fataal zijn geworden.

Gratis film

TVGids.nl biedt tal van film geheel gratis aan. Ben jij benieuwd naar The ramen girl? Wacht dan niet langer en speel de film hierboven geheel gratis af. Veel kijkplezier!

Gratis film: The ramen girl


Regisseur:

Robert Allan Ackerman

Acteur(s):

Brittany Murphy, Toshiyuki Nishida, Tammy Blanchard

Lengte:

112 minuten

Categorie:

Drama


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag