Meer films

Gratis film: The Ultimate Legacy

(2015)

FILM De zelfingenomen Joey krijgt de kans om de erfenis van zijn oma te krijgen. Alleen moet hij daarvoor wel aan een paar voorwaarden voldoen. The Ultimate Legacy kijk je helemaal gratis op TVGids.nl!

Sally May Anderson is oud en terminaal ziek. Als ze is overleden moet iemand al haar geld krijgen. Daarvoor is maar één kandidaat: haar kleinzoon Joey, die geen al te best leven heeft. Met de Hamiltons stelt ze een vreemde erfenis op. Eenmaal overleden komt Joey erachter wat hij moet doen om de volledige erfenis te krijgen. Minimaal één jaar in het grote huis blijven wonen? Diverse grote geldbedragen weggeven? Hij neemt de uitdaging aan, die hem voor altijd zal veranderen.

Vervolg

Eigenlijk is The Ultimate Legacy de derde film binnen de reeks. In 2006 kwam het goed ontvangen The Ultimate Gift, die gaat over een jongen die ook al vreemde dingen moet doen om zijn erfenis te krijgen. Het kreeg een vervolg in de vorm van een flashback. The Ultimate Life ging over de opa van wie de erfenis was. Maar de voorlopers hoef je niet gezien te hebben voor The Ultimate Legacy. Deze focust zich op nieuwe personages.

Gratis film

Wat nog het mooiste is, is dat je The Ultimate Legacy hierboven kan bekijken. Helemaal gratis en voor niets klik je de avonturenkomedie aan en begin je met kijken. Makkelijker kan het niet.
Gratis film: The Ultimate Legacy


Regisseur:

Joanne Hock

Acteur(s):

Raquel Welch, Doug Jones, Brian Dennehy

Lengte:

90 minuten

Categorie:

Adventure, Comedy


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag