Meer films

Gratis film: Van Wilder: Freshman Year

(-1)

FILM Van Wilder: Freshman Year is het derde deel in de Van Wilder-reeks. Het is een prequel van de eerste film. Feestbeest Van Wilder begint op de universiteit, waar het er niet meer zo uitbundig aan toegaat als in zijn vaders tijd. Daar brengt Van verandering in. Benieuwd hoe hij dit doet? Bekijk de film hierboven geheel gratis.

In Van Wilder: Freshman Year is Van Wilder (Jonathan Bennett) net geslaagd voor zijn eindexamen op de middelbare school. Hij belandt op de universiteit waar zijn familie al decennia naartoe gaat: Coolidge College. Maar cool is het daar verre van, merkt Van. In zijn vaders tijd was het er een en al seks en feest, maar onder de nieuwe decaan lijkt het meer op een militair instituut.

Onderdrukking

Decaan Reardon heeft de pik op Van, omdat hij diens vader niet mag. Daarom maakt hij Van het leven zuur. Maar Van is niet van plan om Reardon te gehoorzamen. Hij zet alles op alles om de school te bevrijden van de heersende onderdrukking. Ondertussen probeert hij de mooie, maar preutse Kaitlin (Kristin Cavallari) te veroveren.

Gratis film

Na Van Wilder zag Ryan Reynolds, die de oorspronkelijke hoofdrol speelde, af van de vervolgfilms The Rise of Taj en Freshman Year. In Freshman Year wordt het feestbeest vertolkt door Jonathan Bennett, die eerder hunk Aaron speelde in Mean Girls. Ben jij benieuwd? Kijk de film hierboven geheel gratis. Veel kijkplezier!

Gratis film: Van Wilder: Freshman Year


Regisseur:

Harvey Glazer

Acteur(s):

Jonathan Bennett, Kristin Cavallari, Kurt Fuller

Lengte:

98 minuten

Categorie:

Coemdy


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag