Groeten van MAX (2017)

  • 17 juli 2017, 20:35 - 21:25 uur
  • NPO 1
Kijk nu

CONSUMENTENPROGRAMMA Groeten van MAX besteedt onder leiding van presentator Sybrand Niessen aandacht aan groot n klein vakantieleed. Deze zomer behandelen Sybrand Niessen en een team van deskundigen wederom klachten van gedupeerde reizigers en wordt er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen.

Met in deze uitzending:

* Door de hevige concurrentiestrijd in de luchtvaart, gebeurt het steeds vaker dat vluchten vanuit commercieel oogpunt worden geschrapt. Passagiers worden dan omgeboekt naar een andere vlucht. Wij krijgen veel klachten van consumenten die hierdoor vakantiedagen verliezen. Koos van der Leek is te gast en maakte dit mee.

* De populariteit van verhuursites van vakantiewoningen groeit nog altijd. Vooral Airbnb is onder Nederlandse consumenten een populair medium. Maar soms gaat het ook goed mis. MAX Ombudsman Jeanine Janssen vertelt waar je op moet letten bij het boeken.

* Een leuk magneetje voor op de koelkast, een sleutelhanger of een mooie mok. Vakantiegangers houden ervan een leuke souvenir mee te nemen van hun vakantiebestemming. Maar je mag niet alles zomaar meenemen. We bekijken welke spullen wel en niet mee naar huis mogen.

* Je krijgt een uitnodiging in de bus voor een koffiefeest en er worden je allerlei gratis artikelen beloofd. Maar in plaats van een gezellig uitstapje kom je bij een verkoopdemonstratie terecht waar mensen vaak bedrogen uitkomen.

* Onze mystery guest bezoekt dit jaar hotels waar hij eerder logeerde en die een nieuw bezoekje verdienen. Dit keer een hotel in Biddinghuizen waar hij in 2012 ook was.


  • Bijzonderheden: Teletekst ondertiteld, HD 1080i
  • Seizoen: 2017

Reageren op dit artikel