GTST onthult nieuw personage Q

  • Geplaatst: Woensdag 8 november
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS GTST is een nieuw personage rijker: binnenkort maakt Q zijn opwachting in 's lands bekendste soap. De nieuwbakken soapie werkt als vakkenvuller bij de Meerdijkse Lidl.

En dat is geen toeval: de supermarkt is een deal aangegaan met de serie. De komende tijd speelt een deel van de verhalen zich dan ook af in en rond het filiaal van de prijsvechtende grootgrutter. Rode draad is de supermarktmedewerker met de éénletterige voornaam.

Werq aan de winkel

Via de Meerdijk app kunnen zijn belevenissen gevolgd worden in het spel Werq aan de winkel. Maar op Videoland is nu al te zien hoe Q in de serie zijn eerste interacties heeft met de cast. De Aziatisch ogende Q blijkt behoorlijk mondig en gevat. Zo geeft hij Rikki (Robin Martens) ongevraagd en raadselachtig advies over het blikje krabvlees waar ze wat verloren mee in de hand staat: "Het is krap. Met een P. Grote vis in een klein blikje".

Afbeelding

Drie vragen

Ook Lucas (Ferry Doedens) bleef wat vertwijfeld achter na een babbeltje met Q. Tijdens het shoppen benaderde hij de boodschappenboy met 't verzoek één vraag te mogen stellen. De blonde Meerdijker wilde echter weten waar de chocoladekoekjes én de hotdog- en hamburgerbroodjes lagen. Q's antwoord: "Dat zijn drie vragen".

Er zijn vakkenvullers voor minder ontslagen. 

Afbeelding 
Q duikt voor het eerst op in de aflevering van woensdag 15 november.

Lees ook: Het is niet voor het eerst dat GTST de echte wereld binnenhaaltReageren op dit artikel