GTST: Tunnelvisie in Meerdijk

  • 9 maart 2018, 20:00 - 20:31 uur
  • RTL 4

SOAP Anton verwijt de politie tunnelvisie en geeft zijn advocaat opdracht om daar iets aan te doen. Aysen doet een ultieme poging om door de geheimhoudingsplicht van Deborah heen te breken. Laura reageert haar frustratie af.

Wat is waar over Antons gewelddadige verleden? De politie houdt in Goede tijden, slechte tijden de arts en pater familias van de Bouwhuisjes verantwoordelijk voor de moord op Jan Maes. Anton (Joep Sertons) vindt dat rechercheur Alex last heeft van tunnelvisie.

Twijfels

Eerder deze week was al te zien dat Aysen (Dilan Yurdakul) ook twijfels heeft bij de aanpak van haar oud-collega. Ze doet nu een ultieme poging om door de geheimhoudingsplicht van Deborah heen te breken. Sjoerd daarentegen staat zijn vader niet echt bij; hij deed maandag nog een boekje open over het verleden van zijn vader. Het gaat ook niet helemaal goed met Laura (Jette van der Meij). Ze heeft weinig omhanden sinds ze ontslagen is en reageert haar frustraties af op iemand die daar niet veel aan kan doen.

Voorjaarsschoonmaak

Er was deze week ook luchtiger nieuws in Goede tijden, slechte tijden. Zo ging Kimberly (Britt Scholte) iets te enthousiast te werk tijdens de voorjaarsschoonmaak en gooide ze mogelijk spullen weg waar Lucas (Ferry Doedens) grote waarde aan hechtte. Bing kreeg een intieme foto van Nina onder ogen en ging direct op onderzoek uit. Zou ze binnenkort terugkeren uit Hong Kong?

  • Acteurs: Ferry Doedens, Guido Spek, Joep Sertons, Ruud Feltkamp, Alkan Coklu
  • Seizoen: 40

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag