Guus Meeuwis zingt nieuwe single bij RTL late night

Kijk nu

NET GEMIST Guus Meeuwis heeft zijn nieuwe en ontroerende single ten gehoren gebracht bij RTL Late Night. Het nieuwe nummer heet Ik geloof in geluk en heeft een mooie boodschap.

Het lied gaat over het maken van moeilijke keuzes en het even niet meer helder zien, maar vooral is de boodschap: houd hoop en kom er weer bovenop. Het publiek, de gasten en de kijkers waren ontroerd door Ik geloof in geluk.

Terreuralarm

Guus Meeuwis vertelde in RTL Late Night ook over het terreuralarm bij zijn concert in het PSV-stadion in Eindhoven afgelopen zomer. “Iedereen reageerde vrij kalm. We hebben in alle rust het concert afgemaakt. Ook de media zijn niet meteen begonnen met Twitter en social media, dat verdient alle complimenten.” De volgende dag stond er weer een concert gepland. Er was toen een erg bijzondere energie volgens de zanger. “Toen voelde je door het hele stadion: wij zijn hier gekomen om te doen wat we graag willen doen en dat gaan we ook doen.”

 

Insta-officieel

Na zijn scheiding van Valérie, de moeder van zijn vier kinderen, zit Guus weer goed in zijn vel. In de liefde is hij alweer een tijdje gelukkig met styliste Manon Meijer. Ruim een jaar hebben de twee al een relatie. Toch heeft het stel pas sinds kort hun relatie Insta-officieel gemaakt met een lieve foto:

 

Celebrating good times! #celebrategoodtimes #koolandthegang #013tilburg

Een bericht gedeeld door Guus Meeuwis (@guus.meeuwis) opReageren op dit artikel

Tips voor vandaag