Handige handelaar(2017)

  • 13 maart 2018, 21:30 - 22:00 uur
  • Discovery Channel
Kijk nu

REALITYPROGRAMMA Lawrie Voulier is een handige AustraliŽr die panden sloopt en de brokstukken voor een mooi prijsje weet te verkopen. Daarnaast koopt hij alles wat los en vast zit. In de eerste aflevering moet een piano hem rijk maken.

Maak kennis met Lawrie Voutier, de naamgever van documentaireserie Demolition man. Lawrie sloopt oude panden in een handomdraai en houdt daar een lekker zakcentje aan over. Oude ramen, deuren of kachels: praktisch alles weet deze handige AustraliŽr te verpatsen. En lukt het niet, dan bewaart hij de spullen toch gewoon? Zijn woning huisvest inmiddels de grootste privťcollectie antiek van het land, want behalve sloper is Lawrie ook een verwoed opkoper. Echtgenote Sue kijkt wel eens bedenkelijk naar al die spullen, maar kan niet boos worden op haar flamboyante partner. In de eerste aflevering heeft Lawri zijn pijlen gericht op een loodzware piano. Die zou 10.000 dollar moeten opleveren, maar dan moet hij 'm wel heel houden.

Victoria

Het werkterrein van ĎDemolition Maní Lawrie beslaat zoín beetje de hele staat Victoria in het zuiden van AustraliŽ. Met zijn werknemers Jabba en Benny rijdt hij van hot naar her om alle spullen op te halen en mee naar huis te nemen. Wie tijdens het onderhandelen voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten, is bij Lawrie aan het verkeerde adres. Hij heeft een vriendelijke uitstraling, maar zijn onderhandelingstechnieken zijn meedogenloos.

  • Seizoen: 1
  • Aflevering: 1 The piano

Reageren op dit artikel
Meer video's van Discovery Channel

Tips voor vandaag