Harry Styles is emotioneel in Carpool Karaoke

Kijk nu

NET GEMIST Harry Styles was een week lang te gast bij de Late Late Show van James Corden om zijn debuutalbum 'Harry Styles' te promoten. Natuurlijk kon een rondje in Carpool Karaoke daarbij niet ontbreken. Bekijk hier de video.

Harry Styles was dit jaar de eerste gast van het populaire Carpool Karaoke van James Corden. Samen zongen ze uit volle borst mee met een aantal van de nieuwste solonummers van Harry. Nadat ze zijn debuutsingle ‘Sign of the Times’ zongen, zag James dat de zanger emotioneel was.

Carpool Karaoke

Harry gaf het toe, hij was inderdaad een beetje emotioneel, maar wel “in a cool way”. Hij vertelde dat ook zijn moeder cool emotioneel was nadat ze zijn debuutalbum voor het eerst hoorde. Sinds vorige week Naast Harry’s eigen nummers zongen de twee ook een paar van Harry’s lievelingsnummers.

Kleding

Daarna besloot James het over kleding te hebben. Harry maakt vaak gewaagde kledingkeuzes en het staat hem dan ook nog eens bijna altijd goed. Om te testen of Harry dan echt alles kan hebben had de talkshow-host een aantal opmerkelijke outfits meegenomen. Natuurlijk deed James gezellig mee aan de kledingwissels.


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag