Harry Styles presenteert bingo voor ouderen

Kijk nu

NET GEMIST De bekende jonge zanger Harry Styles ging langs bij ouderen die hem niet kenden. In de bovenstaande video zie je hoe hoe hij ze een hele leuke dag bezorgt.

Harry Styles heeft soms vast helemaal genoeg van alle aandacht. Normaal gesproken kan hij niet over straat zonder herkend te worden. Maar deze keer bracht hij een totaal andere groep dan zijn fans een bezoekje. Daar presenteerde hij de bingo en maakte hij nieuwe vrienden met de ouderen.

Album

Een van de prijzen die de ouderen konden winnen was het nieuwe album van Styles. De ouderen staan alleen niet in de rij om dit te winnen. Wat hen meer aanspreekt? De chocolade en de shampoo. Harry lijkt zelfs een beetje teleurgesteld dat niemand zijn album wilde hebben.

Dunkirk

Harry Styles werd bekend als een van de leden van de boyband One Direction. Later stapte hij eruit om een solo-carrière te starten. Dit jaar maakte de artiest zelfs een uitstapje naar acteren. In de nieuwe oorlogsfilm Dunkirk was te zien hoe hij zijn best deed te overleven rond het strand van Duinkerke.


Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag