Henny Huisman opnieuw onder het mes

  • Geplaatst: Donderdag 7 december
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS Het zit Henny Huisman niet mee: de tv-coryfee is niet voldoende hersteld van een valpartij waarbij hij 32 botbreuken opliep en moet opnieuw een zware operatie ondergaan.

Henny kwam zes maanden geleden ter val toen hij op de fiets wilde uitwijken voor een plots overstekende passant. Hij sloeg over de kop en ving de klap op met zijn arm, die daardoor op maar liefst 32 plekken brak

IJzerwerk

Artsen probeerden het gehavende ledemaat van de oud-showmaster met een complex ijzerwerk op te lappen, maar nu blijkt Henny's arm onvoldoende te helen. Aan De Telegraaf vertelt Huisman: "Het ijzerwerk dat de botten in mijn arm aan elkaar moet houden en waartussen bot moet groeien voor de stevigheid, bungelt gewoon los. Dat betekent dus dat bij één verkeerde beweging de boel loslaat en dan ben ik nog verder van huis."

Heupbot

Om de situatie te herstellen wordt Henny binnenkort opnieuw op de operatietafel verwacht voor een nóg intensievere ingreep. Ditmaal wordt er heupbot gebruikt in een poging het herstel van zijn arm te stimuleren: "En dan maar hopen dat het nu wel aan gaat groeien. Dat wordt weer een kwestie van tijd, in ieder geval weer zoveel weken met mijn arm in het gips en daarna, jawel daar gaan we weer, op naar de fysiotherapeut."

Lees ook: Henny's plannen een derde Gouden Televizier-Ring te winnen staan op een laag pitjeReageren op dit artikel