Het antwoord op al je vragen in Beste Braboneger

  • Geplaatst: Maandag 20 maart
Door: Televizier.nl

AMUSEMENT Steven Brunswijk, beter bekend als de Braboneger, krijgt altijd veel vragen van de mensen op straat. Om hen tegemoet te komen start hij samen met Comedy Central de online show: Beste Braboneger .

In Beste Braboneger geeft hij antwoord op prangende vragen als “Mag ik het tegen mij zus zeggen als ik haar baby spuuglelijk vind?” en “Gebruik je een stofzuiger met of zonder stofzuigerzak?” De Braboneger neemt daarbij geen blad voor de mond.

Braboneger

Vanaf maandag 27 maart beantwoordt de Brabander drie keer per week online alle vragen zonder hierbij rekening te houden met de vraagsteller en zijn of haar gevoelens.

Roast of Gordon

Steven Brunswijk werd bekend van zijn YouTubefilmpjes op Geen Stijl en Dumpert en zijn legendarische roast tijdens The Comedy Central Roast of Gordon. Met zijn Tilburgs dialect, keiharde uitspraken en eenvoudige visie op de samenleving veroverde hij de harten van vele Nederlanders.

Het is nu mogelijk om vragen te stellen via #BesteBraboneger op de social media-kanalen van Comedy CentralReageren op dit artikel