Het Lagerhuis voor even terug bij De Wereld Draait Door

  • Geplaatst: Dinsdag 14 februari
Door: Televizier.nl

INFORMATIEF De verkiezingen komen eraan. Voor De wereld draait door de uitgelezen kans om het debatprogramma Het Lagerhuis een plek te bieden in DWDD Heimwee. 

In DWDD Heimwee: Het Lagerhuis zijn in de vier maandagen voor de verkiezingen de bekende groene bankjes in de studio van DWDD te vinden. Voormalig presentator van Het Lagerhuis Paul Witteman neemt De wereld draait door vier keer over van Matthijs van Nieuwkerk. Een geheel nieuw panel zal in het programma discussiëren over actuele verkiezingsonderwerpen.

Lijsttrekkers

Dit doet het panel niet alleen. Elke aflevering debatteren twee lijsttrekkers met hen mee. Henk Krol en Lodewijk Asscher bijten het spits af op 20 februari. Naast de groepsdiscussie, debatteren zij ook één op één. 

Het Lagerhuis

Het Lagerhuis werd vanaf 1997 gepresenteerd door Marcel van Dam en was een groot succes. Het programma probeerde de politieke actualiteit zo levendig mogelijk in de huiskamer te brengen. Het panel bestond onder andere uit Hagenezen en een boer. Ook Pim Fortuyn ging in debat met Marcel van Dam. 

Adriaan van Dis

DWDD Heimwee is een nostalgisch onderdeel van De wereld draait door, waar we vaak Adriaan van Dis zien. Hij presenteert in de uitzendtijd van DWDD zijn programma Hier is…Adriaan van Dis. Hem zien we dus even niet. 

DWDD Heimwee: Het Lagerhuis is op 20, 27 februari, 6 en 13 maart te zien in DWDDReageren op dit artikel