House of Cards krijgt spin-offs

  • Geplaatst: Dinsdag 31 oktober
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS Gisteren werd bekend dat Netflix na het volgende seizoen stopt met de serie House of Cards. Maar er zijn nu al plannen voor een paar spin-offs met waarschijnlijk het meedogenloze personage Doug Stamper in de hoofdrol.

Volgens de Amerikaanse site Variety wordt nu bekeken welke spin-offs de meeste potentie hebben. Een van de ideeën gaat over Doug Stamper (Michael Kelly), de man die de afgelopen vijf seizoenen de vuile klussen opknapte voor president Frank Underwood (Kevin Spacey). Aan die optie is al een schrijver verbonden.

Daarnaast wordt nagedacht over twee andere mogelijke spin-offs, die zich ook zouden afspelen in de Amerikaanse politiek.

Emmy Award

De spin-offs komen niet in gevaar door het schandaal dat zich de laatste dagen rond Kevin Spacey ontvouwde. De ster wordt door acteur Anthony Rapp beschuldigd van aanranding op een feestje in 1986. De 58-jarige acteur wordt meteen flink bestraft, de organsatie van de Emmy's heeft besloten Kevin Spacey over een paar maanden niet de oeuvre award te geven, zoals de bedoeling was.

Het einde van House of Cards is daar

 Reageren op dit artikel