Ik Vertrek-stel Hans en Karin zorgt voor online ophef

  • Geplaatst: Zondag 7 januari
Door: Televizier.nl

AMUSEMENT Ik vertrek lijkt een nieuw superstel gevonden te hebben in Hans en Karin, het paar uit Capelle aan den IJssel dat een midgetgolfbaan op Bonaire wilde beginnen.

Zelfs na meer dan tien seizoenen weten de makers van Ik vertrek nog te verrassen met emigrerende stellen die kennelijk nog nooit één aflevering van de serie gezien hebben. Zo ook Hans en Karin (beide 47) de brugwachter en de casinomedewerker die wel van een gokje hielden.

Zeecontainer vol dieren

Niet geremd door enige merkbare voorbereiding, inzicht of schroom toog het tweetal naar Bonaire om een midgetgolfbaan uit de grond te stampen. Met in het kielzog een zeecontainer vol dierenbeelden en attracties die op de baan moeten komen... En nog geen idee waar de baan moest komen. Daar kwam bij dat de gemoedelijke Hans duidelijk gestuurd werd door zijn aanwezige ega die hem voortdurend 'scheet' noemde. Twitterende Ik vertrek fans konden hun lol op.

Wordt vervolgd

Aan het eind van 44 fascinerende minuten vol spanning, scheetjes, diefstal, lege containers en een opgezette hond was het tweetal anderhalve zonovergoten jaren verder op Bonaire. De aflevering eindigde voorzichtig positief: de vergunningen waren rond en ook de pachtovereenkomst voor de grond was getekend zodat de bouw kon beginnen. Hoe dat afloopt? De makers beloofden dat de avonturen van Hans en Karin in een volgend seizoen verder gaan.

We kunnen niet wachten.Reageren op dit artikel