James Corden vervangen in serie Carpool Karaoke

  • Geplaatst: Dinsdag 10 januari
Door: Televizier.nl

AMUSEMENT 16 sterren vervangen James Corden in Carpool Karaoke . De populaire talkshowhost, die samen met bekende personen liedjes zingt in zijn auto, is weggebonjourd door Apple , de nieuwe eigenaar van de serie. 

In elke aflevering is er een andere presentator die het gaspedaal mag indrukken. Bekende sterren die plaatsnemen in de auto zijn onder anderen John Legend, acteur Billy Eichner en comédienne Chelsea Handler. Zij stappen samen met een muzikale gast, zoals Ariana Grande, in de auto.

Nieuw jasje

In totaal komen 16 afleveringen van elk een half uur online op Apple Music. Dit is aanzienlijk langer dan het origineel, waarbij één aflevering een kwartier duurde. Carpool Karaoke wordt hiermee in een nieuw jasje gestoken, waarbij interviews met sterren meer aandacht krijgen.

Will Smith

Gelukkig voor de fans, James Corden verdwijnt niet helemaal. Carpool Karaoke blijft onderdeel van The late late show with James Corden. Ook is al bekend gemaakt dat Corden één aflevering van de nieuwe versie voor zijn rekening neemt. Niemand minder dan Will Smith stapt bij hem in de auto voor een muzikaal duet.

George Michael

De eerste Carpool Karaoke deed Corden met George Michael in 2011. Ook Adele, Justin Bieber en Michelle Obama stapten bij Corden in de auto. Het succes van de serie is te danken aan de humor van de talkshowhost. De vraag is of de nieuwe versie, zonder James Corden ook zo’n succes wordt. Reageren op dit artikel