Jersey Shore vanaf 5 april terug op MTV

  • Geplaatst: Donderdag 8 februari
Door: Televizier.nl

AMUSEMENT De releasedatum voor het nieuwe seizoen van Jersey Shore is bekend. De populaire MTV-realityshow keert op 5 april in 180 landen terug op de buis. Vanaf 8 april kunnen we ook in Nederland zien hoe de huisgenoten Miami op z’n kop zetten.

De oorspronkelijke castleden die terug zullen keren zijn Paul "Pauly D" Delvecchio, Jenni "JWOWW" Farley, Vinny Guadagnino, Ronnie Ortiz-Magro, Nicole "Snooki" Polizzi, Mike "The Situation" Sorrentino en Deena Nicole Cortese. Alleen Sammi "Sweetheart" Giancola is niet van de partij, meldt The Hollywood Reporter.

Jersey Shore

Jersey Shore verscheen in 2009 voor het eerst op MTV en werd een van de meest succesvolle series van de zender. De realityshow volgt acht huisgenoten die een zomer lang in één huis samenleven en voornamelijk feesten, drinken, vechten en flirten.

Vacation of a lifetime

Na zes seizoenen volgden de spin-off Floribama Shore en de Britse versie Geordie Shore. Het nieuwe seizoen van Jersey Shore heet Family Vacation en MTV belooft dat het de “vacation of a lifetime” wordt. De jongeren uit het eerste seizoen zijn inmiddels volwassen, maar zullen nog één keer samen de zomer doorfeesten in een villa in Miami.Reageren op dit artikel