Jinek (2018)

  • 9 februari 2018, 00:30 - 01:30 uur
  • NPO 1
Kijk nu

TALKSHOW Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit: journalistieke, scherpe en onderhoudende gesprekken over media, cultuur, sport en maatschappij. Verslaggever JaÔr Ferwerda peilt de stemming in politiek Den Haag en in den lande. Live vanuit de Westergasfabriek in Amsterdam

Vandaag te gast:

* Katja Schuurman over haar rol als nieuwe presentator van Memories
Hoe zou het zijn met die ene bijzondere eerste liefde? Het programma Memories geeft al 20 jaar lang antwoord op deze vraag. Vanaf aanstaande maandag kunnen we weer genieten van een reeks nieuwe herenigingen van verloren liefdes. Dit seizoen neemt Katja Schuurmans het stokje over als presentator. Vanavond vertelt ze erover bij Jinek aan tafel.

* Carien Kleibeuker en Neal Petersen hebben zin in de Olympische Winterspelen
Het Olympisch vuur brandt en daarmee zijn de Olympische Spelen in Pyeongchang officieel begonnen! Tijdens de landenparade liepen Russische sporters onder een neutrale vlag en kwamen Noord- en Zuid-Korea gezamenlijk en onder luid applaus het stadion binnengelopen. In Jinek komen vanavond de hoogtepunten van de openingsceremonie voorbij. Daarna blikken we vooruit op deze Spelen met medaillewinnaar Carien Kleibeuker en Neal Petersen, het gezicht van Eurosport deze Olympische Spelen.


  • Bijzonderheden: Teletekst ondertiteld, Herhaling, HD 1080i
  • Kijkwijzer: Grof taalgebruik Voor alle leeftijden
  • Seizoen: 2018

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag