Jinek (2018)

  • 8 februari 2018, 23:10 - 00:10 uur
  • NPO 1
Kijk nu

TALKSHOW Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit: journalistieke, scherpe en onderhoudende gesprekken over media, cultuur, sport en maatschappij. Verslaggever Jar Ferwerda peilt de stemming in politiek Den Haag en in den lande. Live vanuit de Westergasfabriek in Amsterdam

Met vandaag te gast:

* Teun van de Keuken neemt producten met toegevoegde vitamines onder de loep
Producten die zich gezonder voordoen dan ze zijn. Dat was het onderwerp van gesprek vandaag in de Tweede Kamer. Presentator Teun van de Keuken neemt vanavond bij Jinek producten met toegevoegde vitamines onder de loep. Zijn ze echt gezonder?

* Imanuelle Grives en Fernando Halman zijn laaiend enthousiast over Black Panther.
De nieuwe Marvel-film Black Panther komt woensdag 14 februari uit, maar breekt nu al alle records. Nog nooit eerder verkocht een superheldenfilm vr de release al zoveel bioscoopkaartjes. Actrice Imanuelle Grives en FunX-dj Fernando Halman zijn enorme Marvel-fans en vinden het geweldig dat de zwarte superheld eindelijk doorbreekt. Vanavond komen ze vertellen waarom iedereen deze film mt zien.

* Gerard Joling, Mirre Beek en Jan de Laat over leven met een piep in je oor.
Zon 1 miljoen mensen in Nederland hebben last van tinnitus, oftewel oorsuizen: leven met een piep in je oor. Steeds meer jongeren krijgen het door een overdosis aan geluid op festivals en concerten, maar ook binnen bepaalde beroepsgroepen hebben mensen er last van, zoals muzikanten. Er wordt vaak gezegd dat het nooit overgaat, maar het is zeker te behandelen.
Aan tafel twee mensen die tinnitus hebben: Mirre Beek en Gerard Joling. Klinisch fysicus-audioloog Jan de Laat schuift ook aan, hij vertelt alles over tinnitus, en wat wij eraan kunnen doen.


  • Bijzonderheden: Teletekst ondertiteld, HD 1080i
  • Kijkwijzer: Grof taalgebruik Voor alle leeftijden
  • Seizoen: 2018

Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag