John de Mol is de rijkste BN'er

  • Geplaatst: Donderdag 2 november
Door: Televizier.nl

INFORMATIEF John de Mol is, net als de afgelopen jaren, de rijkste bekende Nederlander van allemaal. Hij heeft een geschat vermogen van 2,6 miljard dollar, zo staat te lezen in de Quote 500. Er zijn dagen dat we zoveel geld niet bij elkaar zien.

De mediamagnaat is er iets op vooruit gegaan in vergelijking met vorig jaar, hij heeft 100 miljoen verdiend. Daarmee staat John de Mol op de vijfde plek van alle rijke stinkerds in Nederland, een plekje lager dan in 2016.

Joop van den Ende

Ook goede vriend en voormalig zakenpartner Joop van den Ende is terug te vinden in de Quote 500, hij staat op plek 13 met een geschat vermogen van 1,5 miljard. Dat is eenzelfde bedrag als in voorgaande jaren, terwijl Joop en zijn vrouw Janine toch heel veel geld weggeven aan goede doelen in de culturele sector.

Reinout

Tv-producent Reinout Oerlemans staat op plaats 215 met 165 miljoen euro, dj Tiësto heeft 120 miljoen euro te besteden op plaats 297 en oud-radio-dj Lex Harding staat op 463 met 75 miljoen euro.

Heineken

De allerrijkste van iedereen is wederom Charlene de Carvalho-Heineken, dochter van Freddy Heineken. Zij heeft 12,5 miljard euro. En er wordt zo te zien veel bier gedronken, want haar vermogen is het afgelopen jaar toegenomen met 13%. Reageren op dit artikel