Jonathan Banks woest in Late Night: ‘Fuck that!’

Kijk nu

NET GEMIST Breaking Bad-acteur Jonathan Banks was donderdagavond te gast in RTL Late Night om te praten over zijn rol in de Nederlandse film Redbad. Zoals altijd introduceerde Humberto Tan zijn gast met een filmpje en dáár was Jonathan niet van gediend.

In het introfilmpje werd Jonathan neergezet als een ‘relatief onbekende acteur’ en er werd ook nog gezegd dat de acteur ‘niet altijd veel tekst’ heeft. Daarna werd er gesuggereerd dat wanneer Jonathan in een scène komt, ‘er wel iets met anderen gebeurt’. Jonathan Banks was zichtbaar erg beledigd nadat hij vertaald meekreeg wat er allemaal werd gezegd.

Jonathan Banks

Jonathan Banks reageerde met: “Sorry, ik heb een vraag. In het filmpje wordt gesteld dat misschien niet iedereen weet wie ik ben en ook nog dat ik niet veel te zeggen heb. Mag ik even vloeken. Fuck that!” De 70-jarige acteur begon daarna een verwarrend betoog over zijn fysieke klachten en presentator Humberto Tan zag het met verbazing aan. Eigenlijk was het de bedoeling dat Jonathan wat zou vertellen over de nieuwe Nederlandse film Redbad, uiteindelijk deed hij dat ook. Maar wel met tegenzin.

Breaking Bad

De Hollywood-acteur zit al meer dan vijftig jaar in het vak en Jonathan is dan ook zeker geen onbekende acteur in de wereld. Hij is te zien als Mike in de hitserie Breaking Bad en heeft in 44 films (waaronder 48 hours, Beverly Hills Cop en Gremlins) en tientallen tv-series zoals E.R. en Dexter gespeeld.Reageren op dit artikel

Tips voor vandaag