Kevin Spacey toch niet naar Ahoy

  • Geplaatst: Vrijdag 3 november
Door: Televizier.nl

INFORMATIEF De organisatoren van BusinessBoost Live hebben Kevin Spacey afgebeld. De acteur zou op 29 november naar Ahoy komen om te vertellen over zijn successen, maar zijn bezoek is na alle beschuldigingen van afgelopen week afgeblazen.

Verschillende mannen kwamen de laatste tijd naar voren met verhalen die gaan over seksuele intimidatie door Kevin Spacey. Ook medewerkers van House of cards kregen naar eigen zeggen te maken met de grijpgrage handen van de acteur. Netflix heeft de opnamen van het laatste seizoen van de hitserie inmiddels stopgezet, het viel dus te verwachten dat organisator ING af zou zien van gastspreker Spacey.

Inspirerende verhalen

BusinessBoost Live wil graag inspirerende verhalen van beroemde ondernemers vertellen in combinatie met enterainment.  Andere sprekers op 29 november zijn John de Mol, Jan Jaap van der Wal, Jitse Groen (thuisbezorgd.nl) en Pieter Zwart (Coolblue). Eva jinek en Winston Gerschtanowitz presenteren het evenement.

Publiekstrekker

Kevin Spacey was de grote publiekstrekker van het evenement waarvan de kaartjes in prijs varieren van 42 tot 530 euro. Het is de vraag of BusinessBoost Live voor 29 november nog een aansprekende naam weet te strikken.Reageren op dit artikel