Kijkers RTL Boulevard ontsteld door reacties op Maangate

  • Geplaatst: Maandag 4 december
Door: Televizier.nl

AMUSEMENT RTL Boulevard behandelde het relletje rond Maan en de 538-streaker, maar de aanpak van het showbizzprogramma schoot kijkers behoorlijk in het verkeerde keelgat.

Eerder vandaag bood Frank Dane zijn excuses aan Maan aan voor de uit de hand gelopen grap. Franks' Boulevard collega's behandelden de ontstane controverse en probeerde de zaak ietwat te relativeren. Het zou allemaal wel meevallen.

Horrorclown

Zo meende Bridget Maasland bijvoorbeeld dat de poedelnaakte streaker die Maan aan het huilen maakte vergelijkbaar was met de horrorclown waar ze onlangs mee werd geconfronteerd tijdens een uitzending. Ondanks haar angst voor clowns hield Bridget het droog. Maar kijkers vonden dat geen goede vergelijking.

"Arme Frank"

De algehele tendens aan de desk van RTL Boulevard was dat Maans' reactie wellicht wat overtrokken was. Aanstichter Frank Dane had er immers niets kwaads mee in de zin en was zich naar eigen zeggen rot geschrokken. Dat de Boulevard-gezichten daar hun collega daarmee vrij probeerden te pleiten wilde er bij de twitterende kijkers niet echt in.Reageren op dit artikel