Kijkers versteld door playbackende René Froger bij Carlo's TV Café

  • Geplaatst: Zondag 6 november
Door: Televizier.nl

AMUSEMENT René Froger was te gast in Carlo's TV Café om zijn nieuwe album te promoten. Uiteraard zong hij ook een liedje, maar dat leek alles behalve live te zijn.

Carlo en co-host Kees Tol verwelkomden René als "oppertopper" en babbelden eerst gezellig met hem over zijn nieuwe plaat Dit is hoe het voelt, zijn artiestenjubileum en zijn sportieve prestaties. Froger waarschuwde al dat het gisteravond laat was geworden, hij had zijn 56e verjaardag gevierd. 

Als jij me lief hebt

Desondanks deed hij toch een nummer van zijn cd, die hij toevalligerwijs had opgenomen met Carlo's huisband. Het werd de gevoelige powerballad Als jij me lief hebt waar Froger zichtbaar in opging. Oplettende kijkers thuis viel nog wat anders op: René stem en zijn lipbewegingen leken niet helemaal synchroon te lopen. Bij menig Twitteraar viel de mond open...

Kijk en vergelijk

Was het playback? Carlo's TV café heeft opvallend genoeg het lied van René niet als los clipje beschikbaar gemaakt. Kijk daarom hieronder de integrale uitzending terug. Als je me lief hebt begint rond de 53e minuut. 



Reageren op dit artikel