KPN maakt nieuwe misdaadserie: Fenix

  • Geplaatst: Donderdag 17 november
Door: Televizier.nl

SHOWNIEUWS KPN Presenteert doet er alles aan om Ziggo bij te houden in de race om nieuwe abonnees. Binnenkort beginnen de opnamen van de nieuwe misdaadserie Fenix met Teun Luijkx en Rifka Lodeizen in de hoofdrollen.

Fenix gaat over misdaad in Brabant en volgt criminelen en politici. Hoofrolspeler is Teun Luijkx, bekend van A'dam en E.V.A. Hij speelt Rens: „Rens komt uit een criminele familie in Brabant en is daar op z'n zesde weggestuurd door z'n moeder omdat hij de harde wereld van die criminele bende niet aankon. Hij was er te gevoelig voor en is ergens anders gaan studeren. Maar in aflevering 1 wordt zijn vader vermoord en moet hij terugkomen om de bende over te nemen. Grappig is dat ik zelf ook uit Brabant kom. Maar niet uit een criminele familie hoor.”

Brussel en De mannentester

Het plot klinkt een beetje als een Brabantse Penoza, maar of dat echt zo is, kunnen we pas zien in het najaar van 2017. KPN heeft meer tv-series in de pijplijn. In januari 2017 volgt Brussel en later in het laar De mannentester, naar het boek van Heleen van Royen.Reageren op dit artikel