Lauren bezoekt armste dorp van Engeland(2017)

  • 19 december 2017, 22:15 - 22:50 uur
  • NPO 3

REPORTAGESERIE In Lauren en het geld onderzoekt Lauren Verster hoe geld zowel de rijken als de armen in zijn macht heeft. In deze aflevering bezoekt ze het armste dorp van Engeland.

Geld maakt niet gelukkig, luidt een gezegde. Of toch wel? Mensen doen in ieder geval de gekste dingen voor geld en mét geld. In Lauren en het geld onderzoekt presentatrice Lauren Verster waarom dat zo is. 

Miljonairs

In de eerste aflevering van Lauren en het geld ontmoette Lauren jonge miljonairs die een extravagant leven leiden: ze reizen binnen drie dagen de hele wereld over en geven geld uit aan luxe spullen en feesten alsof het niets is. Een schril contrast met de mensen die de presentatrice in deze aflevering gaat ontmoeten. 

Armoede

Nu staat Jaywick namelijk centraal, dat volgens de statistieken het armste dorp van Engeland is. Armoedige huizen, dichtgetimmerde panden: de mensen hier moeten werkelijk iedere penny omdraaien. Maar zijn ze gelukkig, ondanks het tekort aan geld? Lauren klopt bij de inwoners aan om het aan den lijven te ondervinden.

Bevalling

Lauren Verster verwacht binnenkort haar eerste kind. Haar zwangere buik stond haar echter niet in de weg om deze interessante documentairereeks over geld te maken. Opvallend nieuws: Lauren zal zelfs met haar bevalling nog 'aan het werk' zijn. Om dat hoogtepunt van haar leven heen komt namelijk ook een documentaire, maakte ze onlangs in RTL Boulevard bekend. Stay tuned...


  • Seizoen: 1

Reageren op dit artikel
Meer video's van Zondag met Lubach

Tips voor vandaag